Modern technology gives us many things.

Вход за сметка на zoho

0

Zoho invoice Вход , Zoho Invoice е онлайн софтуер за фактуриране, който ви позволява да създавате, изпращате и управлявате фактури чрез облака. С Zoho Invoice можете да създавате професионални фактури, да изпращате напомняния за плащане и да проследявате разходите. Можете също така да персонализирате фактурите си със собственото си лого и търговска марка.

Вход в zoho

Вход в zoho

Zoho предлага безплатна и напълно функционална версия на своя водещ CRM софтуер. Точно така! Надеждни функции за продажби и маркетинг, мощни интеграции и сигурно съхранение в облака – и това За да се регистрирате за акаунт в Zoho, посетете www.zoho.com/mail и кликнете върху бутона “Регистрирай се”. Ще бъдете подканени да въведете своето име и фамилия, имейл адрес и парола. След като въведете тази информация, щракнете върху бутона “Съгласен съм”, за да продължите. След това ще бъдете помолени да потвърдите акаунта си, като въведете код, който се изпраща на имейл адреса ви. След като въведете кода, кликнете върху бутона “Провери”. След като акаунтът ви е потвърден, можете да влезете в Zoho Mail, като кликнете върху бутона “Вход” на уебсайта www.zoho.com/mail. Въведете имейл адреса и паролата си в полетата за вход, след което натиснете бутона “Вход”.

Вижте още:

Безплатна фактура zoho

Безплатна фактура zoho

Zoho Invoice е чудесна платформа за фактуриране за малки и средни предприятия. Софтуерът е напълно безплатен за използване и предлага разнообразни функции, които улесняват създаването и управлението на фактури. С Zoho Invoice можете да създавате професионални фактури, да настройвате автоматични цикли на фактуриране и да управлявате множество клиенти. Софтуерът включва и мощни интеграции и сигурно съхранение в облака.

Zoho books

Zoho books

Zoho Books е онлайн счетоводен софтуер за малки предприятия, който позволява да приемат плащания, да изпращат фактури, да проследяват разходи, да обработват данъци и да управляват бизнес финансите си. С разрастването на бизнеса си добавете още от над 50-те приложения на Zoho, за да управлявате и ръководите всеки аспект на бизнеса си, където и да се намирате. Кратко описание на функциите: – Възможност за споделяне на счетоводните книги със счетоводител или финансов съветник – Информационно табло, което ви помага да следите финансите си – Фактуриране и обработка на плащания – Управление на данъци – Проследяване на разходите – И много други!

Zoho Mail

Zoho Mail

Zoho Mail е сигурно и надеждно решение за бизнес имейли, съобразено с комуникационните нужди на вашата организация. С подобрените си функции за съвместна работа това не е просто имейл услуга – това е цялостен комуникационен пакет за съвременните предприятия. Zoho Mail започва с безплатно 5GB място за съхранение за до пет пощенски кутии и 1GB място за съхранение в облака за прикачени файлове. Можете да увеличите лимита си за съхранение, като се абонирате за някой от нашите платени планове. Платените ни планове се предлагат и с допълнителни функции като приоритетна поддръжка, персонализирани имена на домейни и др. Рецензентите смятат, че Protonmail отговаря на нуждите на техния бизнес по-добре от Zoho Mail. При сравняване на качеството на текущата поддръжка на продукта рецензентите смятат, че Zoho Mail е предпочитаният вариант. По отношение на актуализациите на функциите и пътните планове нашите рецензенти предпочетоха посоката на Protonmail пред Zoho Mail.

Регистрация на фактура zoho

Регистрация на фактура zoho

Zoho Invoice е онлайн софтуер за фактуриране, който помага на фирмите да управляват финансите си и да следят плащанията си. Със Zoho Invoice фирмите могат да създават и изпращат фактури само с няколко кликвания, да автоматизират напомнянията за плащане и да приемат плащания с карти онлайн. Zoho Invoice също така предлага различни функции, които улесняват бизнеса, като например възможност за бързо настройване на предпочитан цикъл на фактуриране, използване на интеграцията на Zoho Sign за цифрово подписване на прогнозите от клиентите и грижа за една фактура по-малко.

вход в zoho one

вход в zoho one

Zoho One предлага безплатна и напълно функционална версия на своя водещ CRM софтуер. Точно така! Надеждни функции за продажби и маркетинг, мощни интеграции и сигурно съхранение в облака – и това е само началото. Със Zoho One можете да управлявате продажбите, маркетинга, поддръжката и счетоводството си в една платформа. Клиентите харесват Zoho CRM, защото е лесен за използване, достъпен и с възможност за персонализиране. Той разполага с всичко, от което се нуждаете, за да управлявате бизнеса си ефективно, включително управление на потенциални клиенти, автоматизация на продажбите, управление на целеви списъци, разширени отчети, интеграция със социални медии, възможности за имейл маркетинг и много други. Zoho One спечели доверието на повече от 150 000 фирми по целия свят, предоставяйки пълен набор от интегрирани приложения за управление на всеки аспект от бизнеса. Започнете работа със Zoho One днес и вижте как може да ви помогне да развиете бизнеса си.

Вход в zoho books

Вход в zoho books

Zoho Books е базиран в облака счетоводен софтуер, предназначен за малки предприятия, които приемат плащания, изпращат фактури, проследяват разходи, обработват данъци и управляват финансите си. Софтуерът е лесен за използване и има 14-дневен безплатен пробен период. Zoho Books предлага месечен или годишен абонамент.

шаблон на фактура zoho

шаблон на фактура zoho

Zoho Invoice е онлайн софтуер за фактуриране, който улеснява създаването на фактури и проследяването на разходите ви. Софтуерът е безплатен за използване и можете да персонализирате шаблоните на фактури, за да отговарят на вашите бизнес нужди. Можете също така да посочите данъка върху потреблението при доставка. Изчисляването играе важна роля в процеса на плащане.