Modern technology gives us many things.

трактори new holland

0

трактори new holland , Тракторите New Holland са сред най-популярните и надеждни на пазара днес. Употребявани модели могат да бъдат намерени за продажба от различни източници, както онлайн, така и офлайн, а новите модели са широко достъпни в дилърските центрове в цялата страна. Независимо дали търсите базов модел или нещо с повече звънци и свирки, New Holland има трактор, който да отговаря на вашите нужди. Цените варират в зависимост от модела и характеристиките, които търсите, но обикновено можете да очаквате да платите между 15 000 и 30 000 USD за нов трактор.

цени на трактори new holland

цени на трактори new holland

Цената на нов трактор Holland зависи от модела и специфичните характеристики, които клиентът търси. Съществуват много различни видове трактори New Holland – от малки, предназначени за лична употреба, до големи, предназначени за търговска употреба. Цените на тези трактори могат да варират от няколко хиляди долара до над сто хиляди долара. Освен това има много различни търговци, които продават нови трактори Holland, така че най-добрият начин да сключите добра сделка за трактор е да пазарувате и да сравнявате цените.

Вижте още:

трактори new holland за продажба

трактори new holland за продажба

Тракторите New Holland са известни със своето качество, издръжливост и иновативен дизайн. Независимо дали търсите употребяван или нов трактор New Holland, има модел, който да отговаря на вашите нужди. Можете да намерите богат избор от трактори New Holland за продажба на изгодни цени на уебсайтове като tractorpool.co.uk, technikboerse.com и www.landwirt.com. Тракторът New Holland T6.180 Auto Command е един от най-популярните налични модели и е идеален за тези, които се нуждаят от мощна и надеждна машина за своята ферма или строителна площадка. Този трактор е с мощност 500 к.с. и 2490 к.с. и се предлага веднага от Бад Валдзее. Алтернативно, New Holland T4.75 Power Star също се предлага сега от дилърите на NEW. Ако търсите евтин, но качествен трактор New Holland, разгледайте предложенията в Mascus. Можете да намерите

трактори new holland близо до мен

трактори new holland близо до мен

Ако търсите дилър на трактори New Holland, нашият локатор на дилъри предоставя най-новите данни за дилърите на New Holland във вашия район. Обявите в eBay също така разполагат с богат избор от нови и употребявани трактори New Holland за продажба. Можете също така да намерите изгодни оферти за трактори New Holland в technikboerse.com, водещия сайт за обяви за селскостопанска техника. В tractorpool.co.uk има и богат избор от употребявани трактори New Holland за продажба на много конкурентни цени. Ако търсите изгодна оферта, www.landwirt.com определено си заслужава да бъде разгледан! За нещо по-различно опитайте директорията за земеделски предприятия Agrifinder – в нея със сигурност ще намерите това, което търсите!

модели трактори new holland

модели трактори new holland

New Holland е световноизвестен производител на трактори и друга селскостопанска техника. Компанията предлага широка гама от модели трактори, които отговарят на нуждите както на фермерите, така и на изпълнителите. Тракторите New Holland са известни със своята надеждност, издръжливост и производителност. Фермерите и предприемачите, които са използвали трактори New Holland, могат да кажат само добри думи за тях. Тракторите New Holland се предлагат в различни конфигурации, за да отговарят на нуждите на различните клиенти. Компанията предлага и широка гама от прикачни устройства и приспособления за своите трактори, което ги прави още по-гъвкави. Тракторите New Holland са отличен избор за тези, които търсят нов трактор.

2021 трактори new holland

2021 трактори new holland

Тракторът New Holland е водещ световен производител на селскостопанска техника. Новият T7 HD се характеризира с висока производителност, маневреност и гъвкавост – характеристики, които са отличителен белег на тази невероятна машина. Смята се, че новият T7 HD струва 180 880 евро и досега е оборудван с 2 490. Основното оборудване е New Holland T5. 140 Dynamic Command за 118 500 евро в ценовата листа (всички цени са без ДДС).

дилъри на трактори new holland

дилъри на трактори new holland

New Holland има дългогодишна репутация на водещ производител на селскостопанска техника, а продуктите му се разпространяват и продават чрез мрежа от официални дилъри. Във вашия район ще намерите избор от дилъри на New Holland, които могат да ви предоставят допълнителна информация за гамата от предлагани продукти, както и за конкурентните цени. Тракторите New Holland са известни със своето качество, издръжливост и производителност, а продуктите на компанията са популярни сред фермерите и изпълнителите от много години. С широка гама от модели, от които можете да избирате, със сигурност ще намерите трактор New Holland, който да отговаря на вашите специфични нужди и изисквания. Независимо дали търсите малка машина за личното си стопанство или голям трактор за търговска употреба, дилърите на New Holland ще могат да ви посъветват за най-добрия вариант, който да отговаря на индивидуалните ви изисквания.

компактен трактор new holland

компактен трактор new holland

New Holland е световен лидер в проектирането и производството на компактни трактори. С широка гама от модели с мощност от 23 до 47 к.с. New Holland разполага с идеалния трактор, който отговаря на всички нужди и на всеки. От игрища за голф и паркове до лозя и овощни градини – New Holland предлага компактен трактор, който да отговаря на всички нужди. Компактните трактори на New Holland са малки, гъвкави и мощни. Както подсказва името, тези трактори са компактни, но предлагат цялата мощност и гъвкавост, от които се нуждаете, за да свършите работата си. С широка гама от модели, от които можете да избирате, New Holland предлага перфектния компактен трактор за вашите нужди.

2020 трактори new holland

2020 трактори new holland

Тракторите New Holland са едни от най-популярните и надеждни машини на пазара и за това има основателна причина. Моделите за 2020 г. са създадени с оглед на комфорта и безопасността на оператора, както и с оглед на повишената производителност и продуктивност. Без значение какви са нуждите ви, има трактор New Holland, който е идеален за тази работа. А при наличието на толкова много различни модели, от които да избирате, със сигурност ще намерите такъв, който да отговаря на бюджета и нуждите ви. Един от най-популярните модели в гамата за 2020 г. е New Holland Boomer. Тези трактори са проектирани както за производителност, така и за комфорт, и са оборудвани със скоростна кутия 20/20 creeper (от 0,14 км/ч). Това ги прави идеални за тези, които трябва да свършат работата си бързо и ефективно. Другите характеристики включват преден ВОМ и климатик, което прави работата с тях още по-удобна. Ако търсите малко повече мощност, може да помислите за