Modern technology gives us many things.

dancing with the stars 2022 berki mazsi

dancing with the stars 2022 berki mazsi

3

dancing with the stars 2022 berki mazsi , A Dancing with the Stars egy valóságshow, amelyben hírességek versenyeznek egy táncversenyen. A műsor 2022-ben a huszonkettedik évaddal tér vissza. Ebben az évadban a visszatérő bíró, Bruno Tonioli és az új műsorvezető, Tyra Banks lesz látható. A pletykák szerint ebben a szezonban szereplő hírességek között szerepel Tiffany Haddish színésznő, Cardi B rapper és Mariah Carey énekes.

dancing with the stars 2022 berki mazsi

dancing with the stars 2022 berki mazsi

A Dancing with the Stars egy amerikai televíziós valóságtáncverseny, amelyet az ABC sugároz. A műsor a Strictly Come Dancing brit televíziós műsor egyesült államokbeli változata. A műsort a BBC Worldwide Productions készítette.

A műsorban különböző területekről származó hírességek lépnek fel, akik profi társastáncosokkal párosulnak. A párok egy táncversenyben mérik össze tudásukat, hogy megkoronázzák a szezon győztesét.

A Dancing with the Stars 2005-ös debütálása óta sikeresnek mondható. A televízió egyik legnépszerűbb műsora, és számos díjat nyert, köztük számos Emmy-díjat.

A műsor jelenleg a 28. évadnál tart, és 2021 szeptemberében a 29. évaddal tér vissza

See More:

dancing with the stars csobot adél
dancing with the stars 3. évad szereplők

.