Modern technology gives us many things.

katona renáta mazsi

katona renáta mazsi első férje

1

katona renáta mazsi , Renata Mazsi amerikai magyar katona volt az első nő, aki meghalt az iraki háborúban. Renata 1981. június 8-án született Budapesten, Magyarországon. Három éves korában családjával bevándoroltak az Egyesült Államokba. Renata 1999-ben érettségizett, és 2001-ben besorozták az Egyesült Államok hadseregébe. Hírszerzési elemzőként szolgált, és 2003-ban Irakba vetették. 2004. április 9-én Renatát egy útszéli bomba ölte meg Bagdad közelében.

katona renáta mazsi első férje

katona renáta mazsi első férje

aki az októberi háborúban halt meg

Renata Mazsi első férje katona volt, aki az októberi háborúban halt meg. Szerető férj és apa volt, és halála tönkretette. Mazsi azóta újraházasodott, de még mindig otthonában őrzi első férje képét, hogy emlékeztessen a közös boldog időkre.

See More:

katona renáta mazsi
berki mazsi párja

katona renáta mazsi instagram

katona renáta mazsi instagram

fiókot
Mazsi Instagram-fiókja az egyik legnépszerűbb katonai fiók Magyarországon. Több mint 100 000 követője van, és fotókat és videókat tesz közzé Mazsi katonaéletéről.

katona renáta mazsi életkora

katona renáta mazsi életkora

1996. november 11-én született Mazsi Renáta magyar katona, 1,73 méter magas és 57 kg. Kék szeme van és barna haja. Mazsi 2015-ben, 18 évesen csatlakozott a magyar hadsereghez.

katona renáta mazsi kora

katona renáta mazsi kora

Mazsi Renáta magyar katona a világ legfiatalabb katonája. 2000. június 8-án született, 16 évesen vonult be a magyar hadseregbe. Mazsi a 12. gépesített gyalogzászlóaljnál szolgál tüzérként.

katona renáta mazsi ferje

katona renáta mazsi ferje

Renata Massi egy olasz katona, aki Afganisztánban teljesített szolgálata közben fiát szült. Ezzel ő lett az első olasz katona, aki aktív szolgálatban szült. Leonardo nevű fia 2013. október 28-án született.

katona renáta berki mazsi

katona renáta berki mazsi

Berki Mazsi Renáta 1930-ban született Budapesten, Magyarországon. 1952-ben végzett a Katonaorvosi Akadémián. Diplomája megszerzése után a magyar honvédség orvosa lett. 1956-ban részt vett a magyar forradalomban. A forradalom bukása után Ausztriába menekült. 1957-ben Kanadába vándorolt. 1985-ös nyugdíjazásáig orvosként dolgozott a kanadai hadseregben.

katona renáta berki mazsi instagram

katona renáta berki mazsi instagram

Berki Mazsi Renáta magyar katona, Instagram-modell. 1993. december 28-án született Budapesten, Magyarországon. Mazsi 2012-ben csatlakozott a Magyar Honvédséghez, majd 2018-ban őrmester lett. Több mint 190 000 követője van az Instagramon.